Magazinolunk. Mindenki tudja már, hogy ki a “Tetovált Séf”? Ha tudod, akkor azért, ha nem, akkor azért kattints a folytatáshoz :)!

Mivel ez egy személyes blog, ezért merek ezúton elnézést kérni mindenkitől, aki a múlt héten  a Máriusz interjún túl még vasárnap is várt volna bejegyzést. Szándékomban állt írni, de egy örökmozgó 3,5 éves kis csaj anyukájaként  a Május 1. az mégiscsak nagy betűs családi MAJÁLIS…jóféle körhintás, mindet megnézős, megevős, megvevős, megivós, belevaló módon, jó magyar szokás szerint…

Szóval vissza a témához, végre itt vagyok :)!

Pontosan emlékszem, mikor elkezdtem  írni a Parázs Varázsát, itthon voltam egy nap szabin. Nálam alap, hogy zörög a TV, pakoltam, főztem…(mit tudom én már :)) de menet közben felkeltette a figyelmem egy műsor. Jóféle nagy húsok, minőségi alapanyag, gyönyörű táj, tűz…és nézd már az a Serényi Zsolt?!

A “Tetovált Séf”, ez volt a műsor címe. Én komolyan főzőműsor függő vagyok…/Ragadós, mint kiderült – a 18 éves kis sógornőm is megfertőződött, ugyanis szombat délelőtt egy jó kis Amerikai Mesterszakács rész megtekintéséig kis sem kel az ágyból 😀 / de ez valami új volt.

Szóval: “Tetovált Séf”. Remélem nem kell Serényi Zsoltot senkinek bemutatni, de ha mégis, akkor dió héjban annyit, hogy ezer éve vendéglátással foglalkozik, konyhafőnök, televíziós személyiség, arculattervező, kiváló séf (ezernyi területen kipróbálta magát), és igen ki van tetoválva rendesen. Bővebben itt olvashattok róla.

Azt ígértem, hogy ebben a rovatban minden olyan oldalt, videót, publikációt, könyvet bemutatok, ami az én szívemhez és a grill/BBQ-hoz közel áll. Ajánlom hát figyelmetekbe ezt a műsort. Ezen kívül természetesen egyéb apropója is van az időzítésnek, több is…

Megjelent a könyv, nagyon jóóó!

Grill és BBQ Télen, Nyáron

tet

Már a címért is oda vagyok, mert az én kattanásom szerint nem csak nyáron süthetünk a szabadban és a receptek az én filozófiámat is tükrözik, rengeteg fajta étel (tkp bármi) készíthető parázson, grillen, szabad tűzön.

A kép anyag itt is nagyon erősre sikerült, akárcsak a BBQ Expedíció esetében. Jó érzés, rövid időn belül, a második olyan könyvet bemutatni, ahol nincs mit kritizálni, sőt örömmel lehet hirdetni, hogy kis hazánkban igenis van, és létezik igényes BBQ és Grill könyv, nem is egy!

A jövő hétre van egy ígéretem, miszerint remélhetőleg nem kell a szomszédba menni BBQ és Grill tippekért az idei szezonra. :)!

Serényi Zsolt, Grill és BBQ télen-nyáron könyv bemutató, grill tippek a PV-n!

Addig is kövessétek A “Tetovált Séf” példáját és likeoljátok a Parázs Varázsát!

 

EgyébEszközökTörténetek
Author: Simicz Henriett

Get Connected