HOMERÓLUNK

RÓLUNK

Elhatároztam, hogy írni fogok!

Blogot, cikket, novellát, bármit, csak arról szóljon, amit szeretek, az életről (mert élni jó!): az ételről, emberekről, hangulatról, talán kicsit az én világomról.

Az elmúlt időszakban nagyon sok változás történt az életemben, sok helyen jártam, sokat költöztem, de haza jöttem. Oda ahonnan indultam és nem utolsó sorban oda, ahova nem tudtam, de az utóbbi években végig készültem.

Hazatértem, minden szempontból. Elhatároztam, hogy sokkal több időt fogok szentelni annak, amivel igazán szeretek foglalkozni: a nagybetűs GASZTRONÓMIÁNAK. Azóta ajtók nyíltak meg…

Szerettem volna gasztroblogot, de korábban nem találtam meg azt az utat, ami azonos velem, de mégis kicsit más, mint az eddig megszokottak.

Azt vallom, hogy nincsenek véletlenek. Találkoztam egy olyan csapattal, egy olyan témával, ami megfogott, érdekel és egyben inspirál.

A parázson sütés, a grillezés, új sütési és főzési technikák megszállottaival.

Megismerkedtem olyan remek emberekkel, akik e területeknek a kiválóságai. Olyan helyi értékek képviselőivel, akiknek fontos a minőség és az elkötelezettség.

Kicsit róluk is szól ez a blog, nemcsak rólam. Legyen ez a blog valami újnak a kezdete.

Ne legyen fine, ne legyen street, ne legyen erőltetett, túlzóan trendi, legyen a FOOD most egyszerűen csak CHILL. Legyen a mottó az, hogy érezzük jól magunkat, együnk jókat és ne csak magát az ételt, hanem a készítését is, a ráfordított időt is élvezzük. Tegyük tartalmassá és jó hangulatúvá. Ezt jelenti számomra és számunkra, akik ezt a blogot megálmodták, a CHILLFOOD.

Az biztos, hogy rengeteg az inspiráció az elmúlt évekből, a megismert tehetséges emberektől, a helyi kiváló termelőktől, akik észrevétlenül körbevesznek, a hazai környezettől, ami most jobban motivál, mint bárhol, bármi eddig…

Remélem kedvcsinálónak ennyi is elég lesz és előbb utóbb Titeket is megidéz a PARÁZS VARÁZSA 🙂

Simicz Heni