Az első magyar nyelvű autentikus barbecue szakácskönyv.

Ma azt a kötetet hoztam ami biztos alap darab lesz a grillezést kedvelők polcain, ami a barbecue alapjait 9 nagy fejezetben részletesen mutatja be.
Barbecue technikák és receptek: sütési metódusok, húsok, szószok, köretek és desszertek tárháza.
Több száz színes fotóval: sütési- és ételfotókat, portrékat és hangulatokat mutat be a Nyárspolgár BBQ blog írója Adorjányi Máriusz és a Chefparade főzőiskola cégvezetője Kócsa László.

mariusz-laci-1

A Chefparade és a Nyárspolgár BBQ barátsága és a barbecue iránti közös szenvedélye több évre tekint vissza.

Együtt indultunk el egy felfedezőútra a barbecue világában, amelyre most meghívunk Téged is!

A Könyv célja: feltárás, tanulás, megértés, egy ételkészítési és életszemlélet bemutatása.

Low&slow, füstön sütés lassú tűzön.

Értő kézzel és fogékony lélekkel barbecue-zni egyfajta megérkezést jelent a főzés világában.

Nem szeretném elkiabálni, de remélem, hogy a héten némi egyeztetés után tudok még ezzel a könyvvel kapcsolatban kulissza titkokkal is szolgálni Nektek! 🙂 Jelentkezem…

EgyébTörténetek
Author: Simicz Henriett

Get Connected